Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростна кутия 33 1.7 16W става ли за 145

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоростна кутия 33 1.7 16W става ли за 145

Интересува ме става ли от 33-ката скоростната кутия на 145 с посочения мотор и не става какви са разликите.
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

хайде бре хора има ли разлика при 145 пак е на тампон отгоре нали.Интересува ме назад дали е сащото а и по същия начин ли са вързани полуоските все пак окачването на 145 не е на 33
    90 2.5 V6
    Croma 1.9 multijet

Comment

Мисля че става а и полуоските какво общо имат слагаш скоростите и старите полуоски и излиташ.Разлика в мотора няма на 33 и 145 само инжекциона е различен затова едната е 129 а другата 137 коня.Даже ако не се лъжа и на моята кола е същата скоростна кутия като твойта
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мерси колега ,но си мисля че в конзолата назад със щангата на скоростния лост може да има разлика и от тва се притеснявам ,но най вече си мисля че отзад може да се закачва на друго място тампочето или вобще да е друго захващането при лоста.А относно разликите сигорно има разлика в предавателните числа на дифовете невярвам да са еднакви .
        90 2.5 V6
        Croma 1.9 multijet

Comment

Изглежда никой не знае сас сигорност заради това ще пусна темата във 33 такаче нека модераторите да я заключат/изтрият или преместят както решат.
          90 2.5 V6
          Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
          X